Trolle og Tormods forskellige konstellationer:

Trolle og Tormods Opturs Show 

T og T´s forrygende, hæsblæsende og nyskabende børneshow som børn rent faktisk lærer noget af. Børnene får også rystet kroppen godt og grundigt, til hiphop, dance og reggae!

Trolle og Tormod featuring DJ-Skummetmælk

Samme show som ovenstående, men med en DJ til at fyre op for vores beats og til at rappe og synge med i ny og næ.

Trolle, Tormod og Chapper (Det (B)Lærerige Børneshow med Chapper)

Vi trykker den alle 3 af på el-spader. Et vildt mix af Trolle og Tormods og Chappers egne sange. Chapper laver sin berømte Beatbox-Skole, hvor børnene lærer at beatboxe på 2,5 minutter!

Trolle og Tormod – Reggae skal ud til børnene

En stor del af populærmusikken i dag, er inspireret af reggae. Men hvordan opstod egentligt reggaemusikken, og hvordan har den udviklet sig? Den kendte duo Trolle og Tormod har nu slået pjalterne sammen med nogle af landets mest kompetente reggaemusikere, og tager børnene og deres forældre med på en musikalsk rejse til reggaens hjemland Jamaica.

Sammen præsenterer de en bunke egne dansksprogede reggaesange for børn, bygget op omkring sjove fortællinger om musik og musikkultur fra Jamaica. Vi komer til at høre fed roots-reggae, ska og dancehall, og danse, synge, og klappe med på musikken. Efter denne varme caribiske saltvandsindsprøjtning er man absolut ikke i tvivl om, at REGGAE SKAL UD TIL BØRNENE!

Trolle og Tormod som konferenciers

T og T har været optrædende konferenciers ved et utal af arrangementer, som bla. Morgenshowet på den store scene på Langelands Festivalen 4 år i træk.

Udover de ovenstående konstellationer, bydes også på 5 forskellige andre shows:

  • Trolle og Tormods Børne Sound Clash
  • Trolle og Tormods Lørdagsklub
  • Trolle og Tormods Juleshow
  • Trolle og Tormods Fødselsdagsshow
  • Det Farligt Naturfaglige børneshow

For mere info om pris mm. brug kontaktformularen